Piersonstraat

7331 TD Apeldoorn

Appartement | Bestaande bouw

  • Woonoppervlakte 70 m²
  • 3 kamers
  • Oplevering gestoffeerd
  • Per direct beschikbaar
€ 715,00

Kale huur/per maand

Er staat geen bezichtiging gepland

korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01

Omschrijving

Een combinatie van lichte kleuren, strakke afwerking en heel veel sfeer! Dit compleet gerenoveerde appartement is gelegen op de 3e verdieping en biedt volop wooncomfort. Het afwerkingsniveau is luxe en hoogwaardig waardoor je dit appartement direct kunt betrekken!

De woning beschikt over een vergrote woonkamer, nieuwe keuken, nieuwe badkamer en 2 fijne slaapkamers. De ligging op fietsafstand van het centrum en nabij de snelweg maken het plaatje compleet.

Indeling
Begane grond: centrale entree met brievenbussen, intercom en trapopgang naar de verdiepingen. Tevens bevindt zich op de de begane grond een praktische berging.

Derde verdieping: dankzij het verplaatsen van een aantal wanden is er een praktische indeling in het appartement ontstaan en worden alle ruimten optimaal benut. De woonkamer is vergroot en heerlijk licht dankzij de grote ramen en deur naar het balkon. Eventueel is de derde slaapkamer weer te herstellen als slaapkamer door het plaatsen van een wand. De afwerking is prachtig met strak gestuukte wanden in een lichte kleur en een bijzonder fraaie laminaatvloer. Het is hier een kwestie van je spullen uitpakken en wonen!

Vanuit zowel de woonkamer als een van de slaapkamers heb je toegang tot het balkon. Hier kun je lekker buiten zitten en genieten van het vrije zicht op de groene woonomgeving.

De keuken is nieuw en heeft een moderne L-vormige opstelling. Deze is uitgevoerd in een lichte kleur met een mooi grijs werkblad. Natuurlijk is de gewenste inbouwapparatuur aanwezig, zo vind je hier een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combioven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Tevens is hier de opstelling van de cv-ketel, die netjes is weggewerkt in een vaste kast.

Het appartement beschikt over 2 fijne slaapkamers met goede afmetingen. De ouderslaapkamer is afgewerkt met lichte wanden en tapijt op de vloer. De andere slaapkamer heeft een laminaatvloer.

De nieuwe badkamer heeft een luxe uitstraling. De betegeling is modern en je vindt hier een ruime douchehoek en wastafelmeubel. In de hal bevindt zich een separaat toilet.

Locatie
Het appartement is centraal gelegen met het bruisende centrum op fietsafstand! De woonomgeving is rustig met veel groen. Uitvalswegen naar de snelweg zijn in de directe omgeving.

Huurprijs

Kale huur 715,00
Voorschot servicekosten 30,00
Voorschot stookkosten 15,00
Totale huur per maand 760,00

Voorwaarden

Borgsom 760,00
Huurperiode Minimaal 1 jaar
Studenten toegestaan Nee
Max aantal personen 4
Huisdieren toegestaan Kat, Overig

Kenmerken

Bouw
Soort woonruimte Appartement
Soort bouw Bestaande bouw
Verhuur type Zelfstandig
Afwerking Gestoffeerd
Oppervlakte
Woonoppervlakte 70 m²
Oppervlakte berging 5 m²
Inhoud 215
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Gelegen op woonlaag 3
Lift aanwezig Nee
Energie
Energielabel E
Dubbel glas
Verwarming Centrale verwarming
Keuken
Warm water CV-Ketel
Soort keuken Onbekend
Inbouwapparatuur Afzuigkap, Gaskookplaat, Combi-magnetron, Vaatwasser, Koelkast, Vriezer, Onbekend,
Buitenruimte
Soort buitenruimte Balkon
Oppervlakte