Koning Lodewijklaan

7314 GK Apeldoorn

Appartement | Bestaande bouw

  • Woonoppervlakte 54 m²
  • 2 kamers
  • Oplevering gestoffeerd
  • Per direct beschikbaar
€ 800,00

Kale huur/per maand

Er staat geen bezichtiging gepland

korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01

Omschrijving

Bent u op zoek naar een kant en klaar appartement vlakbij het centrum van Apeldoorn? Zoekt u een buiten, een fijne slaapkamer, een lichte woonkamer en een complete badkamer? Dan zou dit appartement aan uw wensenpakket kunnen voldoen.

Indeling:
Op de begane grond is de centrale entree met de brievenbussen, bellentableau en toegang naar de berging. Alles is zeer netjes onderhouden en vanuit de hal kiest u de trap of de lift naar het appartement op de eerste etage.

De voordeur ligt aan de binnenzijde van het gebouw. Hierdoor staat u niet op een koude galerij naar uw sleutels te zoeken. Stap binnen en laat u verrassen door de afwerkin, het licht en de ruimte. De woonkamer heeft twee grote ramen die zorgen voor veel licht. De fraaie laminaatvloer en neutrale wanden zorgen voor een rustige uitstraling. De open keuken is praktisch ingedeeld waardoor er ruimte is voor apparatuur en kasten voor servies en voorraad. Ook de wasmachine heeft hier een plek. Grenzend aan de woonkamer is de slaapkamer. Door de handig in te delen heeft u ruimte voor zowel een kledingkast als een lekker breed bed. De badkamer met toilet is zowel via de slaapkamer als de gang te bereiken. Het appartement heeft 2 balkons aan de voorzijde. De ene grenst aan de woonkamer, de andere aan de slaapkamer. Beide kijken ze uit over de fraaie Koning Lodewijklaan. In de onderbouw is de berging en er is een eigen parkeerplaats aan de achterkant van het complex.

Locatie:
Het appartementencomplex is gelegen in een rustige buurt aan de westkant van Apeldoorn. In de nabije omgeving treft u het centrum aan waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen. Dit fraaie appartement bevindt zich in een heerlijke groene omgeving nabij Paleis het Loo.

Huurprijs

Kale huur 800,00
Voorschot servicekosten 50,00
Stoffering 15,00
Totale huur per maand 865,00

Voorwaarden

Borgsom 865,00
Huurperiode Minimaal 1 jaar
Studenten toegestaan Nee
Max aantal personen 2
Huisdieren toegestaan Nee

Kenmerken

Bouw
Soort woonruimte Appartement
Soort bouw Bestaande bouw
Verhuur type Zelfstandig
Afwerking Gestoffeerd
Oppervlakte
Woonoppervlakte 54 m²
Oppervlakte berging 5 m²
Inhoud 175
Indeling
Aantal kamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Gelegen op woonlaag 1
Lift aanwezig Ja
Energie
Energielabel B
Dubbel glas
Verwarming Onbekend
Keuken
Warm water Onbekend
Soort keuken Eigen keuken
Inbouwapparatuur
Buitenruimte
Soort buitenruimte Balkon
Oppervlakte