Nieuwbouw verhuur

Stroomlijn de verhuur van uw vastgoedproject

 • Ontvang een gratis huurprijsadvies
 • Vind uw doelgroep met doordachte online campagnes
 • Uw doelgroep heeft toegang tot een persoonlijke online omgeving
 • Volg de verhuur 24/7 met NederWoon Online
 • Wijs woningen online toe aan gescreende kandidaat huurders

Gratis huurprijsadvies

Waarom kiezen voor NederWoon?

Realiseer de beste huurprijs

In 97% van de gevallen realiseren wij de gevraagde huurprijs zonder incentives te geven, zoals een huurkorting of huurvrije periode.

Online omgeving voor kandidaat-huurders

Kandidaat-huurders hebben toegang tot een eigen online omgeving waar zij hun voorkeuren, gegevens en documenten beheren.

Concept en website

Heeft uw nieuwbouwproject nog geen eigen gezicht? Dan kunnen wij u helpen met een duidelijk en aansprekend concept en overzichtelijke website.

Volg de voortgang van de verhuur online

Met de unieke tool NederWoon Online VerhuurDossier volgt u de voortgang van de verhuur 24/7 online.

Online campagnes

Wij plaatsen uw huuraanbod op een groot aantal huurportals zoals Pararius, Funda en Huurwoningen.nl. Daarnaast adverteren wij op social media zoals Facebook en kunnen uw project onder de aandacht brengen met display advertising, adwords en e-mailmarketing.

Gescreende huurders

Wij vinden voor u de leukste huurders en screenen deze heel zorgvuldig. We maken daarbij gebruik van Experian en onze ruime ervaring.

Offline campagnes

Naast online campagnes blijft offline aanwezig zijn nog steeds heel belangrijk. Wilt u PVC-doeken met frame, open huis beach-vlaggen, flyeren of een advertentie in de krant? Wij organiseren alles wat nodig is om uw project te verhuren.

Eenvoudig toewijzen

Wijs woningen eenvoudig toe aan zorgvuldig gescreende huurders. U heeft bij het toewijzen inzicht in alle relevantie informatie en documenten van de kandidaat-huurders en de credit- en ID-check.

Open huis

Start verhuur, inloopavonden en open huis-momenten. Wij maken het kandidaat-huurders heel makkelijk om informatie te krijgen over uw project.

Getting the job done

2Wij verhuren ieder uur een kamer, appartement of woning. Geen leegstand, daar worden wij blij van!

Onlangs verhuurde nieuwbouwprojecten

Leeuwarden

24 luxe appartementen

NederWoon gaat richting het Noorden! In Leeuwarden zal NederWoon de verhuur en het beheer gaan organiseren van het prachtige nieuwbouwcomplex aan de Foarein. Het gaat hier om vierentwintig 2 of 3-kamer appartementen waarvan de oplevering in het najaar van 2021 gepland staat.

Utrecht

62 en 51 luxe & moderne appartementen

Dit grootschalige luxe appartementencomplex in de populaire wijk Tuindorp, bij het ‘groene kop’, bestaat uit 2 complexen. Het eerste complex bestaande uit 62 appartementen is de verhuur in 2020 gestart en in februari 2021 volledig verhuurd. De verhuur van het tweede complex is net gestart. NederWoon organiseert tevens het beheer na de oplevering in november 2021.

Tilburg

76 luxe, duurzame en gestoffeerde appartementen

De verhuur en beheer van het nieuwbouwproject ‘De Moser’ in het centrum van Tilburg heeft NederWoon onder zijn hoede. Hier worden 76 luxe, duurzame en volledig gestoffeerde appartementen en studio’s gebouwd. De verhuur is al ver gevorderd en de appartementen worden in november 2021 opgeleverd!

Naarden

82 studio’s en appartementen

NederWoon is begonnen met de verhuur en beheer van het nieuwbouwproject ‘Nederenck’ te Naarden. 82 Luxe studio’s en appartementen in het ‘Hart van het Gooi’. De oplevering staat gepland in november 2021.

Hengelo

4 duurzame woningen

In de wijk de Nieuwe Es in Hengelo zijn er 4 woningen gerealiseerd volgens het concept: HOUTbaar HUIS. De állereerste woningen in Nederland die volgens het concept HOUTbaar HUIS zijn gerealiseerd. De woningen zijn gasloos, vrijwel energieneutraal, voorzien van zonnepanelen en volledig remontabel. NederWoon heeft de woningen succesvol mogen verhuren en zal het beheer gaan uitvoeren.

Zevenaar

31 appartementen

Prachtig nieuwbouwproject in de populaire nieuwbouwwijk Groot Holthuizen. Hier zijn 31 appartementen gerealiseerd. Wonen in het groen en dichtbij stadse gemakken van Zevenaar. Alle appartementen volledig verhuurd en opgeleverd in januari 2021. NederWoon Vastgoedbeheer voert het beheer uit van de appartementen.

Onlangs verhuurde transformaties van kantoorgebouwen

Amersfoort

Stadsring

NederWoon verzorgt de verhuur van het voormalig kantoorpand ‘Amersfoortse Poort’. Het complex is volledig getransformeerd naar 274 luxe afgewerkte appartementen en studio’s.

Apeldoorn

49 studio’s en appartementen

In een door architectenbureau Alberts en Van Huut ontworpen kantoorgebouw heeft NederWoon de eerste verhuur verzorgd van 49 studio’s en appartementen. Het voormalige kantoorgebouw is een belangrijk gebouw in de organische architectuur.

Nieuwegein

167 studio’s en (loft)appartementen

Aan de Wattbaan in Nieuwegein verzorgt NederWoon de eerste verhuur van 167 studio’s en (loft)appartementen in een voormalig kantoorgebouw waar verschillende sportbonden gehuisvest waren.

NederWoon Online VerhuurDossier

Een unieke tool voor verhuurders

 • Volg de voortgang van de verhuur 24/7
 • Bekijk hoe vaak en door wie uw woonruimte is bekeken
 • Krijg in één oogopslag volledig inzicht
 • Wijs woonruimte eenvoudig toe aan kandidaat-huurders
 • Vind alle relevante documenten op een centrale plek

Vraag demonstratie aan

NederWoon online

Maximale exposure

NederWoon helpt u maximale exposure te geven aan uw vastgoedproject.

Funda advertentie

Facebook advertentie

PVC Doek

Open huis

Website

Display advertising

AdWords

Advertentie

Nieuwbouwproject of transformatie verhuren?

Bel met Rik Aalders op 055-3683350

 • Gratis huurprijsadvies binnen drie dagen
 • Presentatie NederWoon
 • Demonstratie NederWoon Online VerhuurDossier
 • Ontvang binnen 24 uur onze offerte

Ik wil graag gebeld worden

rik-aalders

Onze klanten

Hieronder vindt u een aantal opdrachtgevers waarvoor wij succesvol een
nieuwbouwproject of kantoortransformatie verhuurden.

MN Services

Delta Lloyd

Syntrus

Camelot

See You Apartments

Veluwe Trade Center

Nieuwbouwverhuurders over NederWoon

"Persoonlijk & betrokken"
NederWoon heeft ons geholpen bij de verhuur van 77 appartementen aan de Wattbaan in Nieuwegein.
Alle woningen zijn bij oplevering verhuurd. De persoonlijke benadering, de servicegerichtheid en de betrokkenheid van NederWoon bij deze transformatie van kantoor naar appartementen,
maakten het verschil.

Arthur Armstrong | Arnhem

"Goed geregeld"
Dankzij de samenwerking met NederWoon worden de woningen en appartementen die wij aanbieden snel en op professionele wijze verhuurd. De medewerkers zijn vriendelijk, denken goed mee en hebben verstand van zaken. Ook het beheer van onze Verenigingen van Eigenaren besteden we met een gerust hart uit bij NederWoon. We hebben er nauwelijks nog omkijken naar en weten dat de zaken goed geregeld worden!

Poortman Makelaars | Staphorst