Ir. J.P. van Muijlwijkstraat

6828BW Arnhem

Appartement | Bestaande bouw

  • Woonoppervlakte 67 m²
  • 3 kamers
  • Oplevering gestoffeerd
  • Per direct beschikbaar
€ 1.050,00

Kale huur/per maand

Er staat geen bezichtiging gepland

korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01

Omschrijving

Wil je dichtbij de stad wonen, met alle voordelen die dat met zich meebrengt, maar stel je ook prijs op rust en privacy? Hou je van een moderne afwerking en moet je nieuwe woning bij voorkeur helemaal áf zijn? Zet dit ruime, lichte, goed ingedeelde appartement dan maar hoog op je lijstje. De woning ligt op een paar passen van de Steenstraat, het Modekwartier en het stadscentrum, heeft een ruime woonkamer met moderne open keuken, twee slaapkamers en een zo goed als nieuwe badkamer. Als buitenruimte is er een fijn balkon.

Indeling
Vanuit de gezamenlijke entree neem je de trap of lift naar de 4e (tevens bovenste) verdieping, waar het appartement ligt. Je komt binnen in de hal met toegang tot alle vertrekken in de woning. Rechtdoor is de woonkamer, daarnaast de waskamer/berging, de twee slaapkamers, de badkamer en de wc.

De woonkamer is een mooie lichte en zonnige ruimte, met een raam over bijna één volledige breedte. De kamer is 5,30 bij 4 meter. Hij loopt door in de open keuken van ruim 7 m2. De keuken is modern ingericht, met strakke hoogglans witte kasten met veel berg- en werkruimte. Gaskookplaat, combimagnetron/oven, koelkast en vriezer zijn ingebouwd. Aan de keuken grenst het balkon, dat groot genoeg is voor een zitje of loungebank. Een hoog raam en een glazen deur laten ook in de keuken veel licht binnen.

Er zijn twee slaapkamers in het appartement, een van 12 en een van 9,5 m2. Beide kamers hebben een groot raam en zijn makkelijk in te delen dankzij de rechthoekige vorm.
De badkamer is in 2019 helemaal vernieuwd. Hij is modern en comfortabel. De ruimte is betegeld met XL witte wandtegels en antraciet vloertegels. Hij is uitgerust met een wastafel met daaronder een ladekast en een ruime inloopdouche met een glazen wand.
De wc is in een aparte ruimte, direct naast de badkamer. Aan de andere kant van de gang is nog een aparte wasruimte/berging, waar ook de cv-ketel hangt. Daarnaast is er nog een handige vaste kast.

Het appartement is zeer netjes en helemaal af. Er ligt een naturel laminaatvloer door de hele woning (behalve op 1 slaapkamer, daar ligt vloerbedekking), de wanden zijn wit en grijs gesaust. Dit vormt een prima, neutrale basis die moeiteloos combineert met veel woonsmaken en -stijlen.

Huurprijs

Kale huur 1.050,00
Totale huur per maand 1.050,00

Voorwaarden

Borgsom 1.050,00
Huurperiode Minimnaal 1 jaar!
Studenten toegestaan Ja
Alleen studenten Nee
Max aantal personen 2
Huisdieren toegestaan Nee

Kenmerken

Bouw
Soort woonruimte Appartement
Soort bouw Bestaande bouw
Verhuur type Zelfstandig
Afwerking Gestoffeerd
Oppervlakte
Woonoppervlakte 67 m²
Oppervlakte berging
Inhoud 222
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Energie
Energielabel E
Dubbel glas
Verwarming Centrale verwarming
Keuken
Warm water CV-Ketel
Soort keuken Eigen keuken
Inbouwapparatuur Gaskookplaat, Combi-magnetron, Koelkast met vriesvak,
Buitenruimte
Soort buitenruimte Balkon
Oppervlakte 6 m²