Paterijstraat

8081TA Elburg

Appartement | Nieuwbouw

  • Woonoppervlakte 80 m²
  • 3 kamers
  • Oplevering kaal
  • Per direct beschikbaar
€ 1.195,00

Kale huur/per maand

Er staat geen bezichtiging gepland

korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01

Omschrijving

Momenteel worden er 20 luxe huurappartementen ontwikkeld in het nieuwbouwcomplex: Hof van Kinsbergen te Elburg. De energiezuinige appartementen (circa 80 m2) zijn voorzien van: 2 slaapkamers, luxe keuken en sanitair, een royaal terras of balkon en parkeren op eigen terrein. Naar verwachting worden de appartementen opgeleverd in het voorjaar van 2021.
Op een fantastische locatie aan de Paterijstraat in Elburg zijn de gasloze 3-kamer appartementen verdeeld over twee vrijstaande gebouwen. Alle appartementen hebben een vrij uitzicht over het Schootsveld richting de oude vesting van Elburg. Elburg ligt aan het Veluwemeer en het Drontermeer en is daarom een populaire stad voor veel toeristen. Met het centrum van Elburg op loopafstand heeft u de dagelijkse voorzieningen binnen bereik. Elburg ligt ruim 25 minuten rijden van Zwolle en op korte afstand van de A28 en A50.

Appartement 1e etage tuinzijde.

Indeling: Centrale entree aan de tuinzijde van het gebouw, voorzien van videofooninstallatie, lift en trappenhuis.
Entree appartement op de 1e etage. Hal met toegang naar: separaat toilet, inpandige berging en moderne badkamer voorzien van dubbele wastafel, toilet en douche. Het sanitair is van hoogwaardige kwaliteit: Villeroy en Boch en Hansgrohe kranen. Vanuit hal tevens toegang naar beide slaapkamers gelegen aan de tuinzijde van de woning. Riante L-vormige woonkamer van ca. 40 m2 met open, hoogglans, Bruynzeel keuken, voorzien van inbouwapparatuur van Siemens. De keuken en eetkamer zijn aan de tuinzijde gelegen met openslaande deuren naar het heerlijke balkon met ochtend/middag zon. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement met grote raampartij en uitzicht richting schootsveld.

Het terrein is afgesloten door middel van een slagboom waar uw eigen berging en parkeerplaats zich bevinden evenals toegang tot het gezamenlijke terras.

Let op: getoonde plattegronden en afbeeldingen zijn ter impressie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Voor specificaties en meer informatie bel of mail onze vestiging Zwolle: 038-3031818 / [email protected]

Huurprijs

Kale huur 1.195,00
Voorschot servicekosten 75,00
Totale huur per maand 1.270,00

Voorwaarden

Borgsom 1.270,00
Huurperiode Minimaal 1 jaar, daarna onbepaalde tijd.
Studenten toegestaan Nee
Max aantal personen 2
Huisdieren toegestaan Nee

Kenmerken

Bouw
Soort woonruimte Appartement
Soort bouw Nieuwbouw
Verhuur type Zelfstandig
Afwerking Kaal
Oppervlakte
Woonoppervlakte 80 m²
Oppervlakte berging 6 m²
Inhoud
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Gelegen op woonlaag 1
Lift aanwezig Ja
Energie
Energielabel A
Dubbel glas
Verwarming Vloerverwarming
Keuken
Warm water Onbekend
Soort keuken Eigen keuken
Inbouwapparatuur Afzuigkap, Inductie kookplaat, Vaatwasser, Koelkast, Combi-magnetron, Onbekend,
Buitenruimte
Soort buitenruimte Balkon
Oppervlakte 10 m²