Jan Tooropstraat

7556LC Hengelo

Woonhuis | Nieuwbouw

  • Woonoppervlakte 120 m²
  • 5 kamers
  • Oplevering gestoffeerd
  • Per direct beschikbaar
€ 1.285,00

Kale huur/per maand

Er staat geen bezichtiging gepland

korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01

Omschrijving

Energiezuinige tussenwoning te huur in de prachtige groene vernieuwde wijk Nieuw Es in Hengelo!

De tussenwoning is ca. 120m² groot en het perceeloppervlakte is 131m². De woning wordt opgeleverd met afgewerkte wanden (wit) en een moderne pvc-vloer.

Je komt binnen in de hal met meterkast, toilet en fonteintje en trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kom je in een grote woonkamer met een half open keuken.

De luxe keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, combioven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser van Siemens.

Vanuit de woonkamer kom je uit in de tuin. De tuin is al voorzien van een terras van 5,4 x 2,8 meter en er is een buitenkraan. Vanaf het terras loopt een pad naar de berging en het achterpad. De berging is voorzien van lichtpunt en wandcontactdoos. Handig voor bijvoorbeeld het opladen van je elektrische fiets. Aan de achterzijde van de tuin komt een afsluitbare poort. De woningen zijn van elkaar gescheiden d.m.v. gaashekwerk met hedera.

Op de 1e verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, 2e toilet en wastafel met spiegel.

Vanaf de overloop loop je met een vaste trap naar de grote open zolder met dakraam. Op de zolder vind je de warmtepomp en een aansluiting voor een wasmachine en wasdroger.

Duurzaam en betaalbaar
Jouw nieuwe woning staat straks niet alleen in een groene omgeving, maar is zelf ook groen. De woning is gasloos. De woning beschikt over een eigen warmtepomp die zorgt voor warm tapwater en het verwarmen van de woning. Op het dak zijn een groot aantal zonnepanelen aangebracht. De energie die dat oplevert is voor jou. Jouw nieuwe woning is daarmee comfortabel en duurzaam.

De locatie
Wonen, sporten, werken en recreëren; vanuit het project Nieuwe Es ligt alles binnen handbereik. De centrale ligging van het project Nieuwe Es geeft de wijk een optimale bereikbaarheid. In slechts vijf tot tien minuten op de fiets ben je al in het centrum van Hengelo. Werk je buiten Hengelo? Binnen vijf minuten zit je al op de snelweg.

Parkeren
Parkeren is mogelijk in het openbaar gebied naast het blok met eengezinswoningen.

* De getoonde impressies en foto’s zijn ter impressie. Kijk dus goed op de plattegrond in de informatiemail als je precies wilt weten hoe de woning er uit komt zien.

DISCLAIMER
Bovenstaande tekst ziet op een nieuwbouwproject. Hoewel wij ons inspannen deze tekst juist en zo volledig mogelijk op te stellen, kunnen bouwplannen gaandeweg (al dan niet noodgedwongen) wijzigen, waardoor ook bovenstaande beschrijving niet meer actueel, of minder actueel, kan worden. U kunt aan de beschrijving dan ook geen rechten ontlenen. De uiteindelijke omvang van de (nieuwbouw-)woning, alsmede het opleverings- en afwerkingsniveau daarvan, volgt uit het te tekenen huurcontract en de daaraan aangehechte stukken.

Huurprijs

Kale huur 1.285,00
Voorschot servicekosten 10,00
Totale huur per maand 1.295,00

Voorwaarden

Borgsom 1.500,00
Huurperiode Minimaal 1 jaar, daarna onbepaalde tijd
Studenten toegestaan Nee
Woningdelers Nee
Huisdieren toegestaan Hond, Kat

Kenmerken

Bouw
Soort woonruimte Woonhuis
Soort woning Tussenwoning
Soort bouw Nieuwbouw
Verhuur type Zelfstandig
Afwerking Gestoffeerd
Oppervlakte
Woonoppervlakte 120 m²
Perceeloppervlakte 131 m²
Oppervlakte berging 5 m²
Inhoud 315
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Energie
Energielabel A+
Dubbel glas
Verwarming Vloerverwarming
Keuken
Warm water Warmtepomp
Soort keuken Eigen keuken in woonkamer
Inbouwapparatuur Afzuigkap, Inductie kookplaat, Vaatwasser, Koelkast, Vriezer, Combi-magnetron, Onbekend,
Buitenruimte
Soort buitenruimte Tuin
Oppervlakte 50 m²