Dirk Jakobsstraat

7941KJ Meppel

Appartement | Nieuwbouw

  • Woonoppervlakte 60 m²
  • 3 kamers
  • Oplevering kaal
  • Per direct beschikbaar
€ 975,00

Kale huur/per maand

Er staat geen bezichtiging gepland

korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01
korianderstraat 01

Omschrijving

Bespaar tot wel €100,00 per maand aan energiekosten en huur een super duurzaam appartement in een woonvilla midden in het centrum van Meppel!

De Woonvilla heeft 12 moderne appartementen – verdeeld over drie verdiepingen- stuk voor stuk fraai afgewerkt met een fraaie badkamer, een compleet ingerichte keuken en afgewerkte wanden. In het midden van het gebouw ligt de entree van de Woonvilla. Deze biedt toegang tot de ruime, centrale hal. Door de vide die over alle verdiepingen loopt heeft de hal een lichte en ruime uitstraling. De hal geeft tevens toegang tot de vier appartementen op de begane grond.

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping.

Het appartement heeft een balkon en heeft een mooi uitzicht over de nog door de gemeente Meppel aan te leggen groene omgeving met een parkachtige uitstraling!

Het appartement is voorzien van een glad afgewerkte cementdekvloer met vloerverwarming. De vloerverwarming verwarmt en verkoelt. Dat is nog eens comfortabel!

De woonkamer heeft toegang tot het balkon en een luxe open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Er zijn twee slaapkamers van respectievelijk 8m2 en 10m2. De kamers zijn voorzien van royale draaikiepramen. Frisse ruimtes vol daglicht en een comfortabel afwerkingsniveau.

In de luxe badkamer is een douche, dubbele wastafel, spiegel en 2e toilet aanwezig.

Het appartement beschikt over een werkkast met wasmachine- en drogeraansluiting en buiten een eigen ruime berging van 5m2. In de berging is verlichting aanwezig.

Duurzaamheid
Jouw nieuwe appartement staat niet alleen in een groene omgeving, maar is zelf ook groen. De woningen zijn gasloos. Elk appartement is voorzien van een eigen warmtepomp die zorgt voor warm tapwater en het verwarmen en verkoelen van je appartement. Op het dak zijn een groot aantal zonnepanelen aangebracht. De energie die dat oplevert wordt is voor jou. Jouw nieuwe woning is daarmee comfortabel, duurzaam én betaalbaar!

De locatie
Het appartement is gelegen in de populaire wijk Het Vledder.
Gelegen aan de oostelijke rand van het centrum van Meppel vormt Het Vledder een mooie overgang tussen het drukke stadshart en de rust van de omliggende wijken. Het Vledder is een sfeervolle, kleinschalige en kindvriendelijke stadswijk waar betaalbaar wonen, winkelen en ontspannen hand in hand gaan. Hier vind je het beste van twee werelden: een aangename combinatie tussen stads wonen, met alle voorzieningen, winkels en uitgaansgelegenheden om de hoek, en de rust, ruimte en het comfort van een nieuwbouwwijk.

Parkeren
Parkeren is mogelijk in het openbaar gebied doormiddel van door de gemeente te verlenen parkeervergunningen. Als huurder kun je deze vergunning zelf aanvragen.

Ziet u zichzelf al wonen op deze unieke locatie in Meppel? Vraag dan snel een bezichtiging aan!

Kortom hier kun je betaalbaar, duurzaam en stijlvol wonen aan de rand van het centrum van Meppel!

NederWoon Verhuurmakelaars is zorgvuldig als het gaat om het geven van betrouwbare en actuele informatie. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend.

Huurprijs

Kale huur 975,00
Voorschot servicekosten 50,00
Totale huur per maand 1.025,00

Voorwaarden

Borgsom 1.250,00
Huurperiode Minimaal 12 maanden, daarna voor onbepaalde tijd!
Studenten toegestaan Onbekend
Huisdieren toegestaan Nee

Kenmerken

Bouw
Soort woonruimte Appartement
Soort bouw Nieuwbouw
Verhuur type Zelfstandig
Afwerking Kaal
Oppervlakte
Woonoppervlakte 60 m²
Oppervlakte berging 4 m²
Inhoud 144
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Gelegen op woonlaag 1
Lift aanwezig Ja
Energie
Energielabel A+
Dubbel glas
Verwarming Vloerverwarming
Keuken
Warm water CV-Ketel
Soort keuken Eigen keuken
Inbouwapparatuur Afzuigkap, Inductie kookplaat, Vaatwasser, Combi-magnetron, Koelkast,
Buitenruimte
Soort buitenruimte Balkon
Oppervlakte 4 m²